Fiat Tipo SW

Fiat Tipo SW

Moderne, dynamisk design: Alle detajler på Tipo SW, fra LED-kørelyset, den store brede kølergrill med kromdetaljer og de svungne linjer fra motorhjelmen over taget til hækspoileren, glider elegant og harmonisk sammen i den overordnede arkitektur. Et design, der vil blive lagt mærke til.

Du får meget mere for langt mindre, inklusive en lang række standardudstyr og al den komfort, du måtte ønske. Det er det, Fiat kalder Tipo-logik.

160301_Fiat_Tipo_SW_02-800x551
160502_Fiat_Tipo-station-wagon_02-1200x880

Design og stil

Tipo SW er en stationcar, der er designet i Italien af Centro Stile Fiat, er en blanding af funktionalitet og smuk stil med et dynamisk, moderne design udvendigt samt en rummelig kabine og stor alsidighed, takket være bagagerummet med Magic Cargo-boksen og tagbøjlerne, der er monteret som standard. 4,57 meter ren frihed.

Plads og komfort

MASSER AF PLADS TIL DIN FAMILIE. Praktisk og komfortabel forkælelse til dig og dine passagerer. Til selv de højeste: Fordi Tipo SW er en rummelig stationcar der komfortabelt rummer op til 5 personer, 1,85 m høje, med klassens bedste benplads.

160502_Fiat_Tipo-station-wagon_03
160502_Fiat_Tipo-interni_01

Infotainment

Stig ind i Fiat Tipo SW, og oplev alt det moderne teknologi, med Fiats Uconnect™ 7” HD LIVE-system (på Lounge versionen). Og til underholdning i topkvalitet med streaming af musik fra TuneIn og Deezer. Fuld kontrol over, hvor du skal hen med bakkamera og Tom Tom-navigationssystemet med 3D-kort, der kan leveres som ekstraudstyr.

Sikkerhed

Hele Tipo-familien er som standard, udstyret med følgende sikkerhedsudstyr: Seks airbags, ABS og ESC, inklusiv ASR/MSR samt HBA og Hill Holder (bakkeholder) og et system som overvåger dæktrykket. Fiat Tipo kan også leveres med avancerede førerassistent systemer, der altid vil følge dig og gøre livet lettere. Som ekstraudstyr kan Tipo f.eks. udstyres med parkeringssensorer og et bakkamera, der gør det lettere at bakke - derudover regn- og lyssensor. Der kan tilkøbes adaptiv fartpilot til indstilling af den hastighed du ønsker, og derefter holde en sikker afstand til den forankørende i tæt trafik. Tipo kan også leveres med Full Brake Control-system (automatisk nødbremse) som registrerer forhindringer som f.eks. forankørende biler. Systemet advarer dig samtidig ved overhængende risici og bremser automatisk, hvis du ikke reagerer i tide. Du kan derudover tilkøbe en hastighedsbegrænser, der hindrer dig i at overskride den fartgrænse, du har indstillet.

160908_Fiat_Tipo_02-1200x801-panorama

1.6 MultiJet Eco (Diesel)

  • 120 HK (turboladet)
  • START&STOP
  • Miljønorm: Euro 6
  • Brændstofforbrug (blandet kørsel): 29,4 km/l
  • CO2-udstødningsemissioner (blandet kørsel): 89 g/km

1.4 (Benzin)

  • 95 HK
  • START&STOP
  • Miljønorm: Euro 6
  • Brændstofforbrug (blandet kørsel): 13,2 km/l
  • CO2-udstødningsemissioner (blandet kørsel): 172 g/km

Fiat Tipo må trække op til 1.500kg.