Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid

STYLING

 

Outlander PHEV Plug-in hybrid har et design, der udtrykker styrke og elegance. Fra den karakteristiske front, "Dynamic Shield" til LED baglygterne der mødes i en markant kromliste, afspejles de bedste kvaliteter fra en SUV.

 

MY19-OutlanderPHEV_20-Pop-up
MY19-OutlanderPHEV_15-Pop-up(1)

KABINE

 

Outlander PHEV Plug-in hybrid tilbyder en yderst støjsvag kabine og køreoplevelsen forstærkes yderligere med en rummelig kabine med generøs benplads, lækre kvalitetsmaterialer og sæder designet til optimal støtte.

 

OPLEVELSE

 

Det innovative Plug-in hybrid EV system er yderst miljøvenligt. Når bilen udelukkende kører på el, er brændstofforbruget og CO2-emissionen nul. Skal du ud på lange ture, kan du vælge hybrid mode og stadig bevare et flot emissions- og brændstofniveau. Der genereres elektricitet, mens du kører.

MY19-OutlanderPHEV_19-Pop-up
19_PH_EU_RCTA_180607

TRYGHED

 

Sikkerhedsfunktionerne i Outlander PHEV Plug-in hybrid giver en mere sikker kørsel både under kørsel og parkering. De intelligente sensorer kontrollerer dine omgivelser og advarer dig om eventuel fare. Du kan trygt køre afsted velvidende at alle er omgivet af omfattende sikkerhedsforanstaltninger.

 

Motor

2.4 liter benzin samt 2 el-motorer

  • 224 hk
  • START&STOP
  • Miljønorm: Euro 6
  • Brændstofforbrug (blandet kørsel) 50 km/l
  • CO2-udstødningsemissioner (blandet kørsel): 46 g/km

Mitsubishi Outlander PHEV må trække op til 1.500kg.