Fiat 500 Cabrio

500c-1200x814

Fiat 500C

Legender vokser sig store, og de ændrer sig. Som den ny 500C, der altid har været indbegrebet af cool og nu genopstår mere original og livlig end nogensinde.

accessori1

The Masterpiece... Reloaded!

Ægte myter forældes ikke, de forandres. Ligesom 500 og 500C, ikonet for design og italiensk livsstil, som i næsten 60 år er blevet genopfundet og fornyet, og stadig forblevet trofast mod sin evige ånd. Den har været Pop og cool i et helt liv, og i dag genfødes den nye 500 og 500C i virkeligheden med en tand mere dristig og forførende karakter og forførende karakter, og møder verden med et nyt look: et elskværdigt og imødekommende ansigt, der er klar til at forbløffe og erobre alle. Den kærlige uforskammede slags
Det smilende ansigt på 500 bliver endnu mere drilsk. Nu har forenden mere glimt i øjet takket være de nye lister, det fikse ”knurhår” og kofangeren, der udgør rammen med det tredimensionelle look i kølergitter.  Mere tiltrækkende, mere positiv, endda mere 500. I mørket kommunikerer de nye polyelliptiske forlygter og giver indtryk af blinkende øjne. Det nye dagskørelys suppleret med LED-teknologi, der henter inspiration fra nullet i 500-logoet, og i mørket bliver de bilens signatur, så den ikke er til at tage fejl af.

Den mere trendy side

På bagsiden tegnes den nye 500C's silhuet af det innovative skydetag med afrundet form, som omfatter bagruden i glas, det tredje stoplys og spoileren og åbnes med en elektrisk styret, glidende bevægelse. Et ægte designobjekt, der fås i tre nuancer: elfenben, rød og sort.
Øjet fanges af de nye designelementer som det forkromede bånd, der fremhæver kofangeren, der huser tåge- og baklygterne.
Eller de nye lygteenheder med stoplys, baglygter og blinklys, der indrammer karrosseriet.
En usædvanlig og dristig løsning, der understreger 500C's evne til konstant fornyelse uden at miste sin velkendte sjæl.

02_posterioreBianca
04_big-800x500

Beskyttende ånd

I den nye 500 kan du sætte din lid til alle de bedste beskyttelsesforanstaltninger: 7 airbags, ABS + EBD, så du ikke mister kontrol ved pludselige opbremsninger, ESC + Hill Holder for at holde kursen i nødstilfælde og gøre start op ad bakke meget nemmere, HBA for at gøre pludselige opbremsninger mere effektive og aktivering af havariblink i tilfælde af katastrofeopbremsninger. Samtidigt sikrer ellipsoidale forlygter med kørelys (DRL) maksimalt udsyn suppleret med LED-teknologien.

 

Motorer

0.9 TWINAIR TURBO (Benzin)

  • 85 HK (turboladet)
  • START&STOP
  • Miljønorm: Euro 6
  • Brændstofforbrug (blandet kørsel): 17,9 km/l
  • CO2-udstødningsemissioner (blandet kørsel): 125 g/km

1,2 FIRE (Benzin)

  • 69 HK
  • START&STOP
  • Miljønorm: Euro 6
  • Brændstofforbrug (blandet kørsel): 15,6 km/l
  • CO2-udstødningsemissioner (blandet kørsel): 146 g/km