Fiat Tipo 5-dørs

Fiat Tipo 5-dørs

Moderne, dynamisk design: Alle detajler på Tipo Hatchback, fra de 5-døre, LED-kørelyset, den store brede kølergrill med kromdetaljer og de svungne linjer fra motorhjelmen over taget til hækspoileren, glider elegant og harmonisk sammen i den overordnede arkitektur. Et design, der vil blive lagt mærke til.

Du får meget mere for langt mindre, inklusive en lang række standardudstyr og al den komfort, du måtte ønske. Det er det, Fiat kalder Tipo-logik.

160301_Fiat_Tipo_HB_01-800x549
160502_Fiat_Tipo-5-porte_04-1200x817

Plads og komfort

Fiat Tipo med 5 døre er konstrueret med den bedste komfort for både fører og passagerer. Med en kabine, der komfortabelt har plads til op til fem voksne på over 1,85 m. Her er al den plads, de har brug for, til dels på grund af de mange opbevaringsrum, der i alt rummer 12 liter. Til optimal komfort på vejen. For alle.

Perfekt justering af rat og sæde giver en virkelig ergonomisk køreposition. Og alt er indenfor bekvemt rækkevidde.

Kompromisløs komfort og flot design: Fiat Tipo har komfortable, støttende, ergonomiske siddepladser, enten med stof eller kunstlæder. For slet ikke at nævne klassens bedste benplads. På den måde kan du se hele verden passere forbi i komplet komfort.

Kæmpe bagagerum - Klassens største!

Det praktiske har topprioritet i Fiat Tipo Hatchback: Det er derfor, at dens bagagerum har klassens bedste kapacitet på 440 liter. Du kan tage alt det med, du ønsker.

Det er konstrueret til at gøre dit liv lettere og give dig al den
komfort og plads, du har brug for. Et bagagerum, der kan gøres større, alt efter dit behov. Det hele er simpelt og ligetil – det hele kan klares med én hånd.

bag
160502_Fiat_Tipo-interni_01-1200x799

Infotainment

Stig ind i Fiat Tipo 5-dørs, og oplev alt det moderne teknologi, med Fiats Uconnect™ 7” HD LIVE-system (på Lounge versionen). Og til underholdning i topkvalitet med streaming af musik fra TuneIn og Deezer. Fuld kontrol over, hvor du skal hen med bakkamera og Tom Tom-navigationssystemet med 3D-kort, der kan leveres som ekstraudstyr.

Sikkerhed

Hele Tipo-familien er som standard, udstyret med følgende sikkerhedsudstyr: Seks airbags, ABS og ESC, inklusiv ASR/MSR samt HBA og Hill Holder (bakkeholder) og et system som overvåger dæktrykket. Fiat Tipo kan også leveres med avancerede førerassistent systemer, der altid vil følge dig og gøre livet lettere. Som ekstraudstyr kan Tipo f.eks. udstyres med parkeringssensorer og et bakkamera, der gør det lettere at bakke - derudover regn- og lyssensor. Der kan tilkøbes adaptiv fartpilot til indstilling af den hastighed du ønsker, og derefter holde en sikker afstand til den forankørende i tæt trafik. Tipo kan også leveres med Full Brake Control-system (automatisk nødbremse) som registrerer forhindringer som f.eks. forankørende biler. Systemet advarer dig samtidig ved overhængende risici og bremser automatisk, hvis du ikke reagerer i tide. Du kan derudover tilkøbe en hastighedsbegrænser, der hindrer dig i at overskride den fartgrænse, du har indstillet.

160502_Fiat_Tipo-5-porte_07-800x534-panorama

Motorer

1.4 (Benzin)

  • 95 HK
  • START&STOP
  • Miljønorm: Euro 6
  • Brændstofforbrug (blandet kørsel): 13 km/l
  • CO2-udstødningsemissioner (blandet kørsel): 173 g/km

Fiat Tipo må trække op til 1.500kg.