Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX

ASX tilbyder mere end den typiske crossover. Designet er sporty og det rummelige interiør med den høje siddeposition er perfekt til dig, der vil have overblikket i trafikken. Uanset om familien skal på café, kajakken skal på taget, eller du har brug for ekstra power til jagtturens kuperede terræn, så vil du opleve, at ASXs funktionalitet, lange udstyrsliste og brændstofbesparende teknik vil give dig stor køreglæde til både de lange og korte ture.

new-mitsubishi-asx-profile
jpg

Design og komfort

Mitsubishi ASX er designet med fokus på alle i bilen. Bagsædepassagererne vil opleve mere benplads end hos vores konkurrenter, og de mørktonede ruder skaber et behageligt lys på solrige dage. For føreren er alt inden for rækkevidde med rat betjent radio/CD og et multiinformationsdisplay, der bl.a. viser udendørstemperatur. ASX Crossover er også designet til den aktive familie. Hvad enten turen går til Italien eller kajakken skal på taget, så vil du opleve stor komfort og funktionalitet for alle i bilen. De udvendige sportslige linjer i en perfekt kombination med kabinens materialevalg og høje udstyrsniveau giver følelsen af elegance og høj kvalitet.

Indbydende kabine

Familien på weekend, vennerne på cafe eller alene tid med kajakken en sommeraften. ASXs kabine er designet med fokus på alle i bilen. Bagsædepassagererne vil blive imponeret over loftshøjden og benpladsen, de mørktonede ruder der skaber et behageligt lys på solrige dage, og ikke mindst alle de smarte opbevaringsmuligheder kabinen tilbyder. For føreren er alt inden for rækkevidde og allerede fra den billigste version, kan ASX tilbyde en flot udstyrsliste. Vælg mellem luksuriøst læder eller slidstærkt stof.

asx-17-interior-04
asx-17-interior-02

Sikkerhed

For at sikre dig og dine passagerer i tilfælde af kollision har ASX hele 7 airbags, der forøger sikkerheden på alle pladser. Forsæderne beskyttes af frontairbags plus sideairbags samt en knæairbag til føreren, der beskytter benene ved en frontkollision. I tilfælde af en kollision fra siden, beskyttes føreren og passagererne på både for- og bagsæder med gardinairbags, der strækker sig fra 1. til 2. sæderække. Active Stability Control og Traction Control benytter sensorer i bilen til at analysere bilens bevægelser og registrere begyndende udskridning. Ved at regulere motorydelsen og bremse de enkelte hjul, hjælper systemet til med at bevare bilens stabilitet og din kontrol over den. HILL START ASSIST (HSA) Når du slipper bremsen på en stejl bakke og flytter foden til speederen, holder Hill Start Assist bremsetrykket i to sekunder, så bilen ikke begynder at rulle baglæns.

Motorer

1.6 liter (Benzin)

  • 117 hk
  • START&STOP
  • Miljønorm: Euro 6
  • Brændstofforbrug (blandet kørsel) 17,5 km/l
  • CO2-udstødningsemissioner (blandet kørsel): 132 g/km

Mitsubishi ASX må trække op til 1.400kg med bremser og op til 750kg uden bremser